ROOS nalatenschappen maakt bij het uitvoeren van haar werkzaamheden als RegisterExecuteur gebruik van het digitale nalatenschapsdossier. Zowel bij de voorbereiding als bij de afwikkeling van nalatenschappen worden alle van belang zijnde documenten en informatie vastgelegd. Door middel van een eigen gebruikersnaam en inlogcode is uw gehele dossier inzichtelijk op de momenten dat u dat zelf uitkomt en heeft u alle informatie op één plek.

Natuurlijk is het mogelijk om alle documenten fysiek in één map te hebben. De zogenaamde nalatenmap kan thuis worden bewaard en bevat belangrijke informatie voor de nabestaanden.

Hoe en wat
moet ik regelen?

Wat moet ik regelen? Wat mag ik wel doen en wat niet? Hoe moet ik mijn wensen vastleggen? Voor ons is dit dagelijks werk, wij weten de weg en gidsen je graag door nalatenschapsland.

Bekijk hier het laatste nieuws
en blijf op de hoogte!

Bekijk al het nieuws

Erfenis en inkomstenbelasting

Moet ik mijn (nog niet ontvangen) erfenis in mijn aangifte inkomstenbelasting opnemen? Het is tijd om aangifte inkomstenbelasting 2022 te doen. Moet je dan…

Lees verder

Help, ik ben erfgenaam en/of executeur. Wie kan mij helpen?

In veel testamenten wordt de partner, een kind of een goede vriend/vriendin tot executeur benoemd. Bent ú die partner, dat kind of die goede…

Lees verder